Marktuitbreiding naar Duitsland

 

Marktuitbreiding naar Duitsland (19 februari 2016)

Hoe ontsluit je de Duitse markt het effectiefst – via Agentuur, distributie of een eigen vertegenwoordiger?

Het kiezen van het juiste afzetkanaal bepaalt uw succes in Duitsland. Welke vorm u ook kiest om uw producten in Duitsland af te zetten, vaak zal de regelgeving omtrent de agentuur (analoog) op uw contracten van toepassing zijn. Aan de hand van de agentuurovereenkomst zullen de valkuilen bij het opzetten van uw Duitse afzetkanalen dan ook worden toegelicht.

Het kiezen van het juiste afzetkanaal bepaalt uw succes in Duitsland. Welke vorm u ook kiest om uw producten in Duitsland af te zetten, vaak zal de regelgeving omtrent de agentuur (analoog) op uw contracten van toepassing zijn. Aan de hand van de agentuurovereenkomst zullen de valkuilen bij het opzetten van uw Duitse afzetkanalen dan ook worden toegelicht. Tijdens het seminar komen de volgende afzetkanalen aan bod: handelsagent, distributeur, vertegenwoordiger, en eigen vestiging.

Resultaat
In 1 dag tijd leert u beter te anticiperen op de Duitse manier van zakendoen en krijgt u inzicht in de entreemogelijkheden voor Duitsland, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken hoe de Duitse markt succesvol te betreden.

Doelgroep
Voor ondernemers en commercieel verantwoordelijke managers die op het punt staan om de Duitse markt te betreden of bestaande exportactiviteiten uit te breiden.

Organisatie
Fenedex i.s.m.Ross Advocaten en Strick – Rechtsanwälte & Steuerberater

Datum:                Vrijdag 19 februari 2016

Tijd:                      13.30 – 17.00 uur

Locatie:               Fletcher Hotel Den Bosch – Rosmalen

                               Burg. Burgerslaan 50

5245 NH Den Bosch

Kosten:                € 319,-

Aanmelding:    Willemijn Gwanmesia, Fenedex

Willemijn@fenedex.nl

Tel. 0031 70 3305660

TAGS > , , ,

Post a comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.