Social & online media

 

Futuristic Interface

De zender zendt, de ontvanger ontvangt? Monologen zijn niet meer van deze tijd! Dankzij social media is (bedrijfs-)communicatie uitgegroeid tot dialoog. En dat is goed. Dat brengt enorme kansen en mogelijkheden met zich mee. Online zijn de wegen korter. Online ben je dichter bij de klant.

Maar het brengt ook risico´s met zich mee.

Wie kent ze niet, shitstorms waar een BN´er, bedrijf of organisatie schijnbaar onverwacht mee te maken krijgt?

Social media kost tijd, en snel reageren, een heldere strategie en een strakke monitoring zijn van doorslaggevend belang. Zelfs grote wereldconcerns slagen er niet altijd in, om de snelle online-dialoog bij te houden. En verbazen zich erover hoe snel ze door de pers worden opgepikt en een vermeend klein foutje het imago zelfs bij digital immigrants kan beschadigen.

De eerste vraag als het gaat om social media is altijd: is het zinvol? En indien ja, welk platform ga ik dan gebruiken? Wat is de doelstelling die ik met behulp van social media wil bereiken? Wat is mijn strategie? En daarna is de planning aan de beurt.

mediamixx werkt een concept uit, schrijft de teksten en plaatst deze online. Doelgroepgericht, duidelijk en aangepast op de doelgroep.

Van de opzet van uw Facebook-pagina tot relaunch van uw nieuwe, grensoverschrijdende website: wij geven advies en brengen dit in praktijk.

Naast een start-up-pakket voor de meest gangbare platformen houden wij uw platform volledig up-to-date aan de hand van afgestemde inhoud, en aangevuld met de inzet van marketing tools.

XING? LinkedIN? Twitter? Facebook?

Laten we erover praten!