Media in opdracht

 

Of het nu gaat om een eenmalige (jubileum)-brochure of dagblad, een magazine of boek, een website of Facebook-page, een printproductie in opdracht of online-uitgave: de inhoud en tone of voice, vormgeving en verspreiding bepalen, of de boodschap bij uw doelgroep aankomt.

mediamixx verzorgt voor klanten in Nederland en Duitsland mediaproducties in opdracht. Indien gewenst zijn in overleg ook andere talen mogelijk.

We begeleiden het productieproces van A tot Z, van concept tot en met distributie. Zodat u maar een contactpersoon heeft, en niet vijf verschillende.

Recente projecten

RU Nijmegen
Magazine CoolBreaks
NiederRhein
Studieren in Nimwegen, Radboud Universiteit Nijmegen
Voor het grensoverschrijdende project van de Niederrhein en de regio Zuidoost-Nederland schreef mediamixx de teksten voor het magazine ‘Cool Breaks:.com’.
Welke tentoonstelling is er in het Kunstmuseum in Krefeld te zien? Wanneer gaat het Hafenfest Ruhrort van start? Welke activiteiten staan er aan Nederlandse kant van de grens op de evenementenagenda? mediamixx verzorgt de redactie van het ‘Magazin Niederrhein’, dat tien keer per jaar verschijnt.
Draiflessen Collection III
Draflessen collection II
Draiflessen Collection I
Chanel, de legende
Marken und Monogramme
Over de schoonheid van precisie

Erleb Twente
Pumpen Aktuell
Valve World
Erleb Twente!
Pumpen Aktuell
Valve World Daily Expo News
Rheinradweg
Magazin Credit Manager
Voor het INTERREG IV-B project ‘Demarrage’ produceerde mediamixx een compleet servicehandboek in vier talen.
Der CreditManager